Κεκλεισμένων το φιλικό του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
Κεκλεισμένων το φιλικό του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί το φιλικό του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά από εντολή της ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει του φιλάθλους και τους εκπροσώπους τύπου ότι το φιλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έπειτα από ρητή εντολή της ΕΠΟ δεν θα γίνει επιτρεπτή η είσοδος σε φιλάθλους ή εκπροσώπους τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλες οι θύρες του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω εντολής θα υπάρξει βαριά ποινή για την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα