Δίωξη στον Σκουτέρη, για Παρασκευή το Διαιτητικό για ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Δίωξη στον Σκουτέρη, για Παρασκευή το Διαιτητικό για ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρη Σκουτέρη για το πως έβγαλε την απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Για Παρασκευή το Διαιτητικό Δικαστήριο για το ματς αυτό.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το blog της Δίκης στον ΣΚΑΪ η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημήτρη Σκουτέρη. Η δίωξη σχετίζεται με την ενέργεια του ως προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να εκδωσει απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στη 1.04 τα ξημερώματα. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την επόμενη Παρασκευή το Διαιτητικό της ΕΠΟ θα αποφασίσει για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Στον τρίτο βαθμό ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης θα αποφανθούν 3 αρεοπαγίτες και 2 δικηγόροι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα