Η αποστολή της ΑΕΛ για το φιλικό με τον Λεβαδειακό (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΛ για το φιλικό με τον Λεβαδειακό (pic)

bet365

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν απέναντι στον Λεβαδειακό στο φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων το Σάββατο

Θεσσαλοί και Βοιωτοί θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο (17/3, 16:00), ένεκα της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Για το παιχνίδι αυτό ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες αρκετών βασικών και συγκεκριμένα των Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Γκόλια, Γουάλας, Λεοζίνιο, Αγκάνοβιτς, Ρέντζα και Περόνε.

Ετσι, αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και σχήματα, αφού κι ο ίδιος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα του σε αγώνα, έστω φιλικό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Σουλούκος, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Μόρας, Λυκούργος, Μασούρας, Λαγός, Φατιόν, Μπάλλας, Δερμιτζάκης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Κριζμαν, Ναζλίδης, Μακρής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα