Φιλικό και με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Φιλικό και με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επιθυμεί την αγωνιστική απραξία που δεδομένα υπάρχει με τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι η ΑΕΚ μετά το φιλικό με τη Λαμία, προγραμμάτισε ακόμη ένα με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι παίκτες του να μην χάσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους. Έτσι μετά το φιλικό με τη Λαμία, την προσεχή Τετάρτη (5μμ) στο ΟΑΚΑ η Ένωση θα υποδεχθεί σε κεκλεισμένων των Θυρών παιχνίδι τον Παναιτωλικό. Θα είναι και μια ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να βρεθεί απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε για χρόνια, αλλά και που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Το φιλικό θα είναι η 5η φετινή συνάντηση των 2 ομάδων αφού έχουν αγωνιστεί από 2 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ΑΕΚ να έχει 4 νίκες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα