Ζήτησε να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Εμενίκε

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Εμενίκε

Δημήτρης Τομαράς
Ζήτησε να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Εμενίκε

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νιγηρία ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να αποχωρήσει. Ούτε οι Πειραιώτες θέλουν την παραμονή του.
Σύμφωνα με πηγές από το SCORENigeria ο Εμενίκε δεν προτίθεται να γυρίσει στον Ολυμπιακό και έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, σπάζοντας το συμβόλαιο 2 ετών που απομένει. Άνθρωπος που εμφανίζεται να είναι από το περιβάλλον του Νιγηριανού είπε πως εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν η λάθος ομάδα για τον διεθνή φορ και ότι δεν είχαν υπομονή να τον περιμένουν να πιάσει το τοπ της απόδοσής του, ζητώντας πολλά και γρήγορα. Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει πως ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην Ελλάδα από πλευράς των τραυματισμών του και ότι ο σύλλογος δεν έλεγε αλήθεια όταν ανέφερε πως δεν είναι αφοσιωμένος εκεί ενώ ο ίδιος ήταν. Η πηγή μιλάει και για τους οπαδούς των Πειραιωτών και ότι δεν είχαν τόσο καλή συμπεριφορά απέναντι στον Εμενίκε και ότι του προκάλεσαν προβλήματα. Το περιβάλλον του Εμενίκε έκανε λόγο ακόμα και για απειλές.
Γίνεται λόγος και για την ληστεία στο σπίτι του και ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή. Με αυτά και με αυτά ο Εμενίκε δεν θέλει να γυρίσει στο Λιμάνι και επιζητά να μείνει ελεύθερος. Πάντως ούτε και ο Ολυμπιακός τον θέλει για μετά το καλοκαίρι, κάτι που φάνηκε και από την άρνησή του να πάρει πίσω τον παίκτη μετά από... αίτημα της Λας Πάλμας για διακοπή του δανεισμού του επειδή ήταν τραυματίας. «Ο Εμενίκε εγκαταλείπει την ελληνική 'κόλαση'», είναι ο τίτλος του άρθρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα