Φιλική «5αρα» του Αστέρα Τρίπολης επί της Σπάρτης

Gazzetta team
Φιλική «5αρα» του Αστέρα Τρίπολης επί της Σπάρτης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 5-0 της Σπάρτης, σε φιλικό παιχνίδι στην Αρκαδία. Δυο γκολ από τον Δουβίκα, Ρούνεϊ, Ζααντί και Ντουντού οι άλλοι σκόρερ.
Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει ελάχιστα έως τώρα είχε ο Σάββας Παντελίδης στο φιλικό του Αστέρα με αντίπαλο την Σπάρτη, που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους, στο 28', όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μακρυνιώτη έπειτα από σέντρα του Μπαστιάνου και κόντρα του Ρούνεϊ με τους αμυντικούς της Σπάρτης. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ρούνεϊ σκόραρε με ωραίο κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα του Ζααντί.

Στο 40' ο Δουβίκας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Ντουντού νωρίτερα να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη συνέχισαν σε καλό ρυθμό και στο 55' ο Δουβίκας μοίρασε την μπάλα στο Ζααντί και αυτός με ωραίο δυνατό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Τρακάκη για το 3-0!

Ο Μπαστιάνος στο 57' κυνήγησε μια μπαλιά, πήρε τις κόντρες και ο Δουβίκας σε κενή εστία σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ντουντού με απίθανο σουτ εκτός περιοχής στο 86'!

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Τσιφτσής, Ζήσης, Σελίν, Χριστόπουλος, Μπέρτος, Ντουντού, Κανελλόπουλος, Μπαστιάνος, Ζααντί, Ρούνεϊ, Δουβίκας.

Επαιξαν και οι: Καπετάνος, Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Κώτσιρας, Χασάν, Νικολακόπουλος.

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυνιώτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Savva, Κολτσίδας, Παναγιώτου, Μπουζούκης, Ράνος, Warden, Ciofu, Furtado.

Επαιξαν και οι: Τρακάκης, Δοδοντσάκης, Μουζακίτης, Συμεωνίδης, Γραικός, Μπέλης, Κατσίκης, Καζβιρόπουλος, Δεινόπαπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα