Θεραπείες ξεκίνησε ο Βαρέλα

Θεραπείες ξεκίνησε ο Βαρέλα

Gazzetta team
Θεραπείες ξεκίνησε ο Βαρέλα

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε στο γυμναστήριο και ξεκίνησε θεραπείες, λόγω του προβλήματος (δισκοπάθεια) που πρέπει να αντιμετωπίσει μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Πάντα εκεί με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που έχουν δείξει από την αρχή της σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δουλεύουν ώστε να γίνονται συνεχώς καλύτεροι κόντρα σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (15.03) είχε ασκήσεις για την επιθετική ανάπτυξη με στοιχεία τακτικής, αλλά και τη συνολική αμυντική λειτουργία με σωστές τοποθετήσεις ανά περίπτωση.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη με μπάλα. Ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία στη μέση.

Την Παρασκευή (16.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα