Μελισσανίδης: «Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pics & vid)

Μελισσανίδης: «Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης: «Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pics & vid)

bet365

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ατάκα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ για την πορεία των εργασιών της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Άρσεναλ - Μίλαν αν σημειωθεί γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως διαβάσατε από το gazzetta.gr, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης επίσκεψη στο οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιβλέψει την πορεία των εργασιών για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο εργοτάξιο από την ημέρα του αγιασμού, όταν οι εργασίες ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είδε από κοντά πως προχωρούν οι εργασίες και τι αφορούν τα έργα μέχρι σήμερα, ενώ έπειτα παρευρέθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Δικέφαλος 1924 όπου για περίπου μία ώρα συνομίλησε με τους τεχνικούς από τις εταιρίες Ερμώνασσα (Αλέξανδος Μεταξάς), Dimand (Πάνος Παναγιωτίδης) και Βαγενάς Τεχνική Εταιρία (Γιώργος και Παναγιώτης Βαγενάς).

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα, το αφεντικό της ΑΕΚ έμαθε λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, με την ως τώρα πορεία των έργων, καθώς επίσης για τα επόμενα βήματα που είναι να γίνουν, αλλά και για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν το έργο.

Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ανέφερε: «Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», ένα σχόλιο το οποίο δείχνει την πρόθεση που υπάρχει να συνεχίσουν τα έργα με γρήγορους ρυθμούς ώστε η ΑΕΚ να μπει στο νέο της σπίτι όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλωστε, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πορεία των έργων, τα οποία είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τα συνεργεία θα δουλέψουν σήμερα την Πέμπτη με τη βοήθεια προβολών από τους γερανούς μέχρι το βράδυ, κάτι το οποίο θα συμβεί σε όλες τις πλάκες του έργου. Αυτό χρειάζεται να γίνει ώστε μετά να πέσει όλο το τσιμέντο. Η πλάκα που έχει πέσει αφορά τη μια πλευρά των υπόγειων γκαράζ, που αποτελεί και το πρώτο δάπεδο του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα