Ενρίκε: «Ο Σαββίδης έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη»

Ενρίκε: «Ο Σαββίδης έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Ο Σαββίδης έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη»

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε ήταν ο επόμενος παίκτης που ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήδη ζήτησε συγνώμη πως οι άλλοι ζηλεύουν τις επιτυχίες του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού:

Για το αν ενισχύσει την πιθανότητα παραμονής του στην Καραμπάχ, το ενδεχόμενο υποβιβασμού του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ την πλειοψηφία των αγώνων του ΠΑΟΚ. Έχω πολλούς φίλους και μεγάλη αγάπη στον σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Ιβάν Σαββίδης, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ξόδεψε πολλή ενέργεια για να με αποκτήσει από τη Ρεν. Ασφαλώς και αυτό που έκανε ήταν λάθος, έχει ήδη απολογηθεί γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι ήθελε να απειλήσει κανέναν με το όπλο. Δίπλα του υπάρχουν σωματοφύλακες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Αθήνα έχει μεγάλη επιρροή. Οι άλλοι ζηλεύουν όταν ο ΠΑΟΚ έχει επιτυχίες. Για τον ΠΑΟΚ μόνο καλά μπορώ να μιλήσω, δεν θα επηρεάσουν αυτά τα γεγονότα την επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν νομίζω ότι η FIFA θα τιμωρήσει τόσο σκληρά τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν το θέλει αυτό στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη».

Για το αν ο Σαββίδης κουβαλά πάντα όπλο μαζί του: «Ποτέ δεν είχα δει όπλο. Γιατί να χρειάζεται όπλο με τόσους σωματοφύλακες δίπλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα