ΠΑΟΚ: «Καμία επιβεβαίωση από την ΟΥΕΦΑ για το γκολ του Βαρέλα»

ΠΑΟΚ: «Καμία επιβεβαίωση από την ΟΥΕΦΑ για το γκολ του Βαρέλα»

ΠΑΟΚ: «Καμία επιβεβαίωση από την ΟΥΕΦΑ για το γκολ του Βαρέλα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη δήθεν πληροφορία περί επιβεβαίωσης από πλευράς αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ, ότι «το γκολ του Βαρέλα ήταν οφσάιντ», ενώ προχωράει σε καταγγελία κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μεταδόθηκε η πληροφορία περί επιβεβαίωσης αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ αναφορικά με την εγκυρότητα του γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ακούστηκε σε συνέντευξη δημοσιογράφων πως «στην ΟΥΕΦΑ θεωρούν το γκολ ως οφσάιντ»!

Οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν σήμερα το πρωί κάνοντας λόγο για «στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου», που όπως τονίζουν «όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης».

Συνεχίζοντας στη Μικράς Ασίας επισημαίνουν πως «ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ...

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων» της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ», καταλήγουν.

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του, θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα