Λουτσέσκου: «Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα» (vid)

Λουτσέσκου: «Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα» (vid)

Λουτσέσκου: «Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα» (vid)

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πριν από την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, έκανε μια εντυπωσιακή ομιλία στους παίκτες του τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ένα λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Οι άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο που είναι ίσης αξίας. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα