Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης! (pics & vid)

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης! (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μελισσανίδης! (pics & vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιβλέψει τα έργα που γίνονται για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς.

10% επιστροφή στον αγώνα Σάλτσμπουργκ - Ντόρτμουντ!

Επίσκεψη στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς, κάνει αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Η δεύτερη φάση των εργασιών συνεχίζεται κανονικά με την Ένωση να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη πλάκα που έπεσε στο ιστορικό οικόπεδό της.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήθελε ο ίδιος να επιβλέψει την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων» και έτσι βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει την πορεία των έργων.

Εκτός από την επιθεώρηση των εργασιών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πραγματοποίησε και την πρώτη σύσκεψη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους υπεύθυνους της Dimand, της Ερμωνάσσα και της Βαγενάς Τεχνική Εταιρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα