Ξεχωριστή «επίσκεψη» στον Ατρόμητο (pics)

Ξεχωριστή «επίσκεψη» στον Ατρόμητο (pics)

Gazzetta team
Ξεχωριστή «επίσκεψη» στον Ατρόμητο (pics)

bet365

Οι μαθητές του 40ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου φιλοξενήθηκαν από τον Νταμίρ Κάναντι και τους παίκτες του
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όλους στον Ατρόμητο. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκαν οι μαθητές του 40ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον Νταμίρ Κάναντι και τους παίκτες του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ευχάριστη έκπληξη της επίσκεψης των μαθητών του 40ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου είχαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο από τους ανθρώπους της ομάδας και είδαν για μια μέρα το πώς είναι να είσαι ποδοσφαιριστής. Έπαιξαν σουτάκια μέσα στο χώρο του γηπέδου και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας ενθαρρύνοντας σε όλη τη διάρκεια του παίκτες μας.
Η ενέργεια της επίσκεψης των μαθητών αγκαλιάστηκε από τους ποδοσφαιριστές που φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.
Οι μαθητές που κατάφεραν να σκοράρουν στο διαγωνισμό κέρδισαν από μια φανέλα της ομάδας ενώ όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο προπονητικό πήραν μια τσάντα με αναμνηστικά δώρα της ομάδας (αφίσα, τύμπανο στα χρώματα του Ατρομήτου, σνακ και νερό).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κ. Νικόλαο Χρηστάκη και τους εκπαιδευτικούς.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της θέλησης του Ατρομήτου παιδιά κάθε ηλικίας να γνωρίσουν το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και να υποστηρίξουν την ομάδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα