Η ένταση στην συνέντευξη Τύπου του Χούμπελ

Δημήτρης Τομαράς
Η ένταση στην συνέντευξη Τύπου του Χούμπελ

bet365

Στιγμή έντασης υπήρξε στην συνέντευξη Τύπου του Αυστριακού Χούμπελ μετά από σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν στην Πολιτεία, στην ΕΠΟ και στον Γραμμένο.
Δεν έλλειψαν και οι εντάσεις στην Σ.Τ. του Χούμπελ. Μεταξύ των δημοσιογράφων ένας εκπρόσωπος Τύπου ζητούσε επίμονα και έντονα τον λόγο για ερώτηση με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Τελικώς του δόθηκε ο λόγος αφότου είχε ζητήσει συγνώμη για τον εκνευρισμό του για να κάνει σειρά ερωτήσεων.
Σε αυτές μεταφέρθηκε στον Χούμπελ ότι η ΕΠΟ ελέγχεται από την Πολιτεία, ότι ο Σαββίδης έχει στηρίξει ανοιχτά και δημόσια τον Γραμμένο και ότι ακόμα ο διευθυντής επικοινωνίας της Ομοσπονδίας ήταν στο γραφείο του Υπουργού Κοντονή. Μεταφέρθηκε στον Χούμπελ το εάν τα γνωρίζει αυτά και επίσης εάν δεν τα ξέρει πως απειλεί με GREXIT. Η ένταση μεταφέρθηκε και μεταξύ ορισμένων δημοσιογράφων στην αίθουσα.
Ο Χούμπελ απάντησε με ηρεμία: «Κύριοι ηρεμήστε. Η συμπεριφορά σας είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να προσβάλλω τα αισθήματά σας αλλά είστε ένα παράδειγμα του τι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν απειλεί την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας κάνουμε μία προειδοποίηση για το τι μπορεί να συμβεί». Ο εν λόγω δημοσιογράφος αποχώρησε από την αίθουσα και ο διευθυντής επικοινωνία της ΕΠΟ κ. Φιλιππούσης ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα