Ατλαμάζογλου: «Να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός»!

Ατλαμάζογλου: «Να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός»!

Gazzetta team
Ατλαμάζογλου: «Να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, εξαπέλυσε επίθεση στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Γενς Βέμερ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο νομικός εκπρόσωπος, Άλκης Παπαντωνίου, ζήτησαν χρόνο για να βρει χρήματα το «τριφύλλι» ενώ στάθηκαν και στην συμπεριφορά του παίκτη, ο οποίος «καθόταν» πάνω στο συμβόλαιό του. «Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση», είπαν μεταξύ άλλων οι άνθρωπο του «τριφυλλιού». Ο δικηγόρος του Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, όμως, πιάστηκε από την ατάκα αυτή και εξαπέλυσε επίθετη, τονίζοντας: «αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα