Τετραπλός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Τετραπλός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Τετραπλός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς για τετραπλή αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των προσφυγών Βέμερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ που εκδικάστηκαν την Τετάρτη και κινδυνεύει με υποβιβασμό! Στα χέρια του Αλαφούζου το μέλλον του συλλόγου.

Το σημείο μηδέν έφτασε για τον Παναθηναϊκό! Κάποια στιγμή οι αναβολές θα έπαιρναν τέλος και το μέλλον του «τριφυλλιού» θα βρισκόταν στην διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου που είναι υποχρεωμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να μην υποβιβαστεί το «τριφύλλι» μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΠΟ! Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πάρει αναβολή για καμία από τις τέσσερις υποθέσεις που εκδικάζονταν. μετά τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του. Ούτε για τον Βέμερ, ούτε για τον Εσιέν ούτε και για τους Λέτο και Τοτσέ. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» συνολικά οφείλουν στον Γερμανό μπακ 600.000 ευρώ, στον Γκανέζο αμυντικό μέσο περίπου 500.000 ευρώ, στον Αργεντινό επιθετικό 100.000 ευρώ και στον Ισπανό στράικερ περίπου 50.000 ευρώ!

Οι υποθέσεις εκδικάστηκαν κανονικά και σε όλες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών! Ο κίνδυνος, πλέον, είναι τετραπλός και να υπενθυμίσουμε πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών προβλέπεται υποβιβασμός! Το μόνο... θετικό της υπόθεσης, αν μπορεί να υπάρξει θετικό σε μία τέτοια κατάσταση, είναι πως οι αποφάσεις αναμένονται σε μία εβδομάδα από σήμερα. Κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει τον χρόνο να βρει εξωδικαστικές λύσεις και να γλιτώσει στο... τσακ την «καμπάνα»! Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, δεν ανησυχούν και τονίζουν πως θα βρεθεί λύση σε όλες τις περιπτώσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ποινή επιβάλλεται μετά τη διεξαγωγή του πρώτου χρονικά παιχνιδιού, που μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι στις αρχές Απριλίου. Από την ημέρα της επιβολής της ποινής, οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο τριών ημερών για να δώσουν τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα