Χούμπελ στο Gazzetta.gr: «Η FIFA δέχεται επιστολές για το ελληνικό πρόβλημα, λύστε το θέμα της βίας»!

Δημήτρης Τομαράς
Χούμπελ στο Gazzetta.gr: «Η FIFA δέχεται επιστολές για το ελληνικό πρόβλημα, λύστε το θέμα της βίας»!

bet365

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε στο Gazzetta.gr πως η διεθνής Ομοσπονδία δέχεται το τελευταίο διάστημα συνεχείς επιστολές διαμαρτυρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Χούμπελ σε μία διευκρινιστική του τοποθέτηση στο Gazzetta.gr επισήμανε πως «το θέμα του GREXIT είναι κάτι που πρέπει να πάρετε σοβαρά. Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα και δεν θέλουμε να βγει εκτός FIFA η ΕΠΟ αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι για να πιέσουμε την κατάσταση και να παρθούν μέτρα για το πολύ σοβαρό ζήτημα της βίας.

Είναι εάν θέλετε και ένας τρόπος πίεσης (σ.σ. η απειλή για GREXIT) για να πάρετε αποφάσεις, να συμμορφωθείτε και να κάνετε αυτά που πρέπει. Η FIFA και η UEFA έπρεπε να επέμβουν. Στην FIFA δέχονται διαρκώς επιστολές διαμαρτυρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρόβλημα από άλλες χώρες ή άλλους ποδοσφαιρικούς φορείς εκεί και ρωτούν 'γιατί δεν κάνετε κάτι; Δεν βλέπετε ότι στην Ελλάδα βγαίνουν όπλα'; Θα πρέπει να καταλάβετε πως ήρθε η ώρα όλοι σας και όταν λέω όλοι εσάς εννοώ και εσάς τον ελληνικό Τύπο να βοηθήσετε. Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Είναι Νο1 θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα