Χακόμπο στο gazzetta.gr: «Ο Σαββίδης έκανε το σωστό για να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ»

Χακόμπο στο gazzetta.gr: «Ο Σαββίδης έκανε το σωστό για να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ»

Χακόμπο στο gazzetta.gr: «Ο Σαββίδης έκανε το σωστό για να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σανθ Χακόμπο χαρακτήρισε στο gazzetta.gr σωστή την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ «σπουδαίο άνθρωπο» και «μαχητή». «Θέλω να πεθάνω φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ» προσθέτει.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στην Άαρχους, Σανθ Χακόμπο μπορεί να αγωνίστηκε για δύο μόλις σεζόν στον «Δικέφαλο», ωστόσο το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να δεθεί για πάντα με τους «Θεσσαλονικείς».

Ο γεννημένος στο Βαγιαδολίδ πρώην τερματοφύλακας, γνωστός για το πάθος του, αλλά και την εξάρτηση του με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο gazzetta.gr για όσα συνέβησαν στην Τούμπα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, αλλά και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το όπλο του. Μια εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.

Ο Χακόμπο δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σημειώνοντας έκανε το σωστό βλέποντας την ομάδα του να αδικείται συστηματικά.

Ο πρώην γκολκίπερ της Χετάφε σημείωσε παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ δεν τυγχάνει ισότιμης μεταχείρισης, προσθέτοντας πως θα πεθάνει φορώντας της φανέλα της ομάδας!

«Με γνωρίζετε, είμαι πάντα ειλικρινής και ξεκάθαρος στις απόψεις μου. Η γνώμη μου είναι πως ο πρόεδρος Σαββίδης έκανε το σωστό γιατί στην Ελλάδα γίνεται πάντα το ίδιο πράγμα.

Πολύς κόσμος δεν θέλει να δει τον ΠΑΟΚ να νικάει και να κατακτά το πρωτάθλημα. Τώρα που είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος έκανε ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι του προκειμένου να υπερασπιστεί τον σύλλογο», τόνισε αρχικά ο Σανθ Χακόμπο χαρακτηρίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη σπουδαίο άνθρωπο και μαχητή.

«Δεν με νοιάζει εάν κάποιος δεν με γουστάρει ή διαφωνεί με την άποψη μου. Ο πρόεδρος έχει την υποστήριξη μου. Την ίδια που είχε και όταν ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ.

Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μαχητής. Μου αρέσουν χαρακτήρες σαν του Σαββίδη. Φυσικά δεν θέλουν να μας βλέπουν να κερδίζουμε, γι' αυτό πάντα υπάρχουν αποφάσεις εναντίον μας».

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως οι οπαδοί του «Δικεφάλου» θα πρέπει να αντιδράσουν!

«Δεν έχουμε ίση μεταχείριση, έτσι δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί. Πρέπει να δώσουμε μάχη για την ομάδα.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και πιστοί στην ιδέα της ομάδας».

Ο Χακόμπο για ακόμη μια φορά εξέφρασε το πάθος του για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δηλώνοντας πως θα πεθάνει φορώντας τη φανέλα της ομάδας

«Ο πρόεδρος πάντα με υποστηρίζει σαν να είμαι παιδί του, ενώ και οι οπαδοί με αγαπούν. Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω στην ομάδα μου. Θα πεθάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας αυτή τον σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα