Σπαταφόρα: «Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας»

Σπαταφόρα: «Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας»

Gazzetta team
Σπαταφόρα: «Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας»

bet365

Ο Ιταλός γυμναστής του ΠΑΟΚ, Ματέο Σπαταφόρα, αναφέρθηκε στον ιταλικό Τύπο για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

Ένας εκ των στενών συνεργατών του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ιταλός γυμναστής Ματέο Σπαταφόρα, μίλησε στην ιστοσελίδα «primocanale.it», για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (11/3) και οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Ηταν ένα μεγάλο παιχνίδι, μπήκε το γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό, αλλά τελείωσε, συζητώντας με εξωαγωνιστικά θέματα και έξω από τον δικό μας τρόπο σκέψης. Έτσι μια φανταστική πορεία από τον ΠΑΟΚ, που άξιζε το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια “κυριαρχίας” των αθηναϊκών ομάδων, σταμάτησε μέσα σε δύο εβδομάδες, με την εμπλοκή των “ισχυρών” της Ελλάδας, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την πορεία μας και όλα όσα δουλέψαμε σε έναν χρόνο», δήλωσε ο Ιταλός γυμναστής του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα