Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων στο gazzetta.gr: «Ο λόγος αποβολής του ΠΑΟΚ»

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων στο gazzetta.gr: «Ο λόγος αποβολής του ΠΑΟΚ»

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων στο gazzetta.gr: «Ο λόγος αποβολής του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποβλήθηκε από την ECA και το εκτελεστικό της μέλος, Μίκαελ Βερσκιούρεν μίλησε στο gazzetta.gr για τον λόγο τιμωρίας του συλλόγου «Ο Σαββίδης δεν ήταν παράδειγμα για τους οπαδούς...».

Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέβαλλε τον ΠΑΟΚ και το μέλος του εκτελεστικού της οργάνου, Μίκαελ Βερσκιούρεν μίλησε στο gazzetta.gr για το λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Ο Μίκαελ Βερσκιούρεν ως εκπρόσωπος της Αντερλεχτ στην ECA και ως μέλος του Executive Board που πήρε την ομόφωνη απόφαση για την αποβολή του ΠΑΟΚ και τα λόγια έχουν έξτρα βαρύτητα. Για ποιον λόγο; Ο Βερσκιούρεν είναι και μέλος της UEFA στην επιτροπή για τις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!

«Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ ήταν λογική, αναμενόμενη, αλλά κι επιβεβλημένη με βάση τα όσα έγιναν. Πρόκειται για εικόνες και συμπεριφορές μη αποδεκτές που έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ηταν απαράδεκτο και σοκαριστικό αυτό που συνέβη, οπότε έπρεπε να πάρουμε απόφαση για να τιμωρήσουμε τον ΠΑΟΚ. Το τι θα κάνουν οι UEFA και οι FIFA είναι δικό τους θέμα. Δεν θα το κρίνουμε εμείς. Εμείς θεωρούμε ότι πήραμε μια σωστή επιλογή.

Δεν θα σχολιάσω καν το αν υπήρχε ή δεν υπήρχε άδεια οπλοφορίας. Από τη στιγμή που είσαι πρόεδρος ή αξιωματούχος μίας ομάδας οφείλεις να δίνεις το σωστό παράδειγμα στον φίλαθλο, τον οπαδό ή την εξέδρα και όχι να λειτουργείς όπως θα λειτουργούσαν εκείνοι. Από την στιγμή που υπάρχει εκνευρισμός, ένταση κι έχεις όπλο, πολύ απλά δεν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εικόνα προέδρου αυτή.

Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Δεν μπορώ να θυμηθώ εισβολή προέδρου ή παράγοντα με όπλο. Πρόκειται για κάτι ανεπίτρεπτο σε τέτοιο επίπεδο. Αλλωστε, η απόφαση ήταν ομόφωνη. Στις 27 Μαρτίου θα μπορούμε να πούμε περισσότερα...» σχολίασε ο Βέλγος αξιωματούχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα