Κάμπος: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ» (pic)

Κάμπος: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
Κάμπος: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τον Ιβάν Σαββίδη και στάθηκε στην ενότητα που θα πρέπει να έχει η «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Ο Τζάλμα Κάμπος προστέθηκε κι αυτός στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δημοσίως καταθέτουν την άποψή τους, μετά τα τελευταία γεγονότα στις τάξεις του συλλόγου.

«Διαίρει και βασίλευε… Προσπαθούν σκληρά, απέναντι στον πρόεδρο, τους οπαδούς, την ομάδα. Δεν θα τα καταφέρουν. Θα παραμείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ», έγραψε ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Divide to conquer" ... They are trying hard... Against President ...Supporters...Team. Will not happen. We will remain together as one!!! We are PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djalma Campos (@djalma_campos10) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα