Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη (pic)

Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη (pic)

Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη (pic)

bet365

Οι αρχηγοί του «Δικεφάλου» πήραν την πρωτοβουλία και επισκέφτηκαν τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και συζήτησαν μαζί του, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο κι ο Δημήτρης Πέλκας, οι πέντε αρχηγοί του ΠΑΟΚ, πήραν την πρωτοβουλία και συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (13/3) με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συζήτησαν με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου γύρω από τα τελευταία γεγονότα, που έχουν προκύψει μετά από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Με την κίνησή τους, προφανώς και ήθελαν να δείξουν ότι είναι και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες στο πλευρό του. Την φωτογραφία από την συνάντηση ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Σαββίδης με το σχόλιο «Όλοι μαζί. Μια οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα