Ο ΠΑΣ τίμησε τη μνήμη του Αστόρι

Gazzetta team
Ο ΠΑΣ τίμησε τη μνήμη του Αστόρι

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» συμμετέχει στο Viareggio Cup και έδωσε στη Φιορεντίνα μία φανέλα του, με τον αριθμό και το όνομα του αδικοχαμένου αρχηγού της
Στο Viareggio Cup, εκ των κορυφαίων τουρνουά για ομάδες Κ20, συμμετέχει και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί, μεταξύ άλλων αντιμετώπισε σήμερα τη Φιορεντίνα και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι. Η πλευρά της ελληνικής ομάδας έδωσε στους «βιόλα» μία φανέλα της με το νούμερο 13 και το όνομα του αρχηγού της ιταλικής, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ
Στο Viareggio Cup και φέτος το τμήμα υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε λίγο στα πλαίσια του κυπέλλου την ομάδα της Fiorentina.
Με έντονο αίσθημα συγκίνησης και για τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα της Fiorentina μετά το χαμό του Capitano της ομάδας, σε ένδειξη σεβασμού η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παραδώσει στην ομάδα μία τιμητική φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το νούμερο 13 και το όνομα του Davide Astori.
Η αποστολή για τον αγώνα με την Fiorentina του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι:
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAJA, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, DOLOVAC
Υπενθυμίζουμε ότι στο περυσινό Viareggio είχε συμμετάσχει και ο Κ.Μαυροπάνος, όπου και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων scouter.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας της ομάδας μας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Viareggio Cup, απέναντι στη Fiorentina.

Σε ένα καλό αγώνα η ομάδα μας, που δυστυχώς αδικήθηκε από ένα γρήγορο goal του αντιπάλου στο 3ο λεπτό. Με αποφασιστηκότητα οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να γυρίσουν των αγώνα και να ισοφαρίσουν με τον Dolovac στο 26 μετά από ασίστ του Ζαχαρού, με γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο δεξί γάμα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 2ο ημίχρονο συνέχισε η καλή παρουσία της ομάδας μας έχοντας και την κατοχή 55% υπέρ τους και ο Ζαχαρός έκανε το 1-2 μετά πάλι από συνεργασία με τον Dolovac και ένα υπέροχο σουτ στο ίδιο σημείο με το goal του Dolovac.

Δυστυχώς λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 83′ η Fiorentina ισοφάρισε με τον αγώνα να λήγει 2-2 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για την ομάδα μας…

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα μας παρέδωσε στη Fiorentina σε ένδειξη τιμής μία φανέλα της ομάδας μας με το νούμερο 13 και το όνομα του Capitano της Fiorentina Davide Astori που χάθηκε άδικα πριν από λίγες ημέρες…

Συνέχεια στο Viareggio Cup για την ομάδα μας με πολλά μπράβο για τα παιδιά μας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα