Πότε απέκτησε άδεια οπλοκατοχής ο Ιβάν Σαββίδης

Πότε απέκτησε άδεια οπλοκατοχής ο Ιβάν Σαββίδης

Πότε απέκτησε άδεια οπλοκατοχής ο Ιβάν Σαββίδης

Τι απαντάει το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με την οπλοφορία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το πότε αυτός αναγκάστηκε να ζητήσει και να αποκτήσει άδεια οπλοκατοχής.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας, που έχει διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, έχει μπει και το θέμα που αφορά την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο εισαγγελέας, με έγγραφο του (στις 17 Αυγούστου 2017), απαντώντας σε προηγούμενο έγγραφο του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Κρατικής Ασφάλειας, είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά στην αίτηση χορήγησης άδειας, κρίνοντας ότι δεν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι προς τούτο και με δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας διαθέτει προσωπική φρουρά. Η εισήγηση του εισαγγελέα δεν είναι δεσμευτική. 

Η διευκρίνηση που προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης (13/3), από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η άδεια οπλοκατοχής του Ιβάν Σαββίδη βγήκε πολύ αργότερα από τον Αύγουστο του 2017, όταν και επιβεβαιώθηκαν απειλές κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Best of internet