Βλέπει και τους «μεγάλους» ο Βασιλειάδης

Δημήτρης Τομαράς
Βλέπει και τους «μεγάλους» ο Βασιλειάδης

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προτίθεται την ερχόμενη εβδομάδα να κάνει συνάντηση με τους 4 μεγάλους ενώ την Παρασκευή μπορεί να έχει και άλλο ραντεβού με εκπροσώπους ομάδων.

Πέραν των συναντήσεων της Τετάρτης ο κ. Βασιλειάδης θα έχει πιθανώς την Παρασκευή επαφή στο Υπουργείο με τους ανθρώπους των Πλατανιά και Κέρκυρας. Το πλέον σημαντικό όμως είναι πως έχει πρόθεση εντός της προσεχούς εβδομάδας να τα πει με τους 4 μεγάλους. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα αφήσει τελευταίους τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε μία συνάντηση ιδιαίτερα δύσκολη. Στο παρελθόν οι όποιες συναντήσεις του με τους μεγάλους είχαν εντάσεις και ως επί το πλείστον δεν είχαν αποφέρει και αποτελέσματα ουσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα