Όχι στα χαρτιά, αλλά και στα...ζάρια θα το έπαιρναν και θα το πανηγύριζαν...

Όχι στα χαρτιά, αλλά και στα...ζάρια θα το έπαιρναν και θα το πανηγύριζαν...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα για τις νίκες των μεγάλων ομάδων μας στα χαρτιά.

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται…

Ναι, ο Ολυμπιακός είχε κατηγορηθεί ότι πήρε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά, το 2008, με τους τρεις βαθμούς της υπόθεσης Βάλνερ, που κέρδισε από το παιχνίδι του που είχε χάσει στην Καλαμαριά (0-1).

Ο Ολυμπιακός κατηγορήθηκε και πρόπερσι και τις προάλλες γιατί πήρε στα χαρτιά δύο παιχνίδια του, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ποτέ δεν έγιναν, λόγω ρίψης αντικειμένων (φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον και ρολού ταμειακής στον Γκαρθία) από οπαδούς των γηπεδούχων.

Κι ο ΠΑΟΚ μόλις πέρσι κυνήγησε μανιωδώς, με τη μία παρέμβαση μετά την άλλη, να πάρει στα χαρτιά το πρωτάθλημα, μέσα από δικαστικές υποθέσεις κι αφαιρέσεις βαθμών του Ολυμπιακού, στα παιχνίδια του με τον Πλατανιά και την ΑΕΚ…

Ο ίδιος ΠΑΟΚ που πήρε πέρσι στα χαρτιά, λόγω του θέματος με τον Ίβιτς, το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο έχανε 0-1, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο…

Και η ΑΕΚ, τώρα, μετά χαράς παίρνει στα χαρτιά το παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ένα παιχνίδι το οποίο έχανε με γκολ στο 89’, βάσει το φύλλου αγώνα. Και μιλάμε για ένα τρίποντο που θα της δώσει 99,99% το πρωτάθλημα.

Όλοι δε μαζί οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι ευτυχείς, που ο Ολυμπιακός εχει τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς για το παιχνίδι του με την ΑΕΚ…

Κι ο Παναθηναϊκός είμαι βέβαιος ότι τα ίδια θα έκανε, αν του δίνονταν η ευκαιρία.

Τα θυμίζω αυτά, για ένα και μόνο λόγο: για να μην τρελαθούμε κιόλας! Όχι στα χαρτιά, αλλά στα…ζάρια αν μπορούσε, θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα το πανηγύριζε κιόλας κάθε ελληνική ομάδα.

Αυτή είναι η αλήθεια κι οτιδήποτε άλλο αποτελεί υποκρισία και το ξέρουμε όλοι μας.

Παρεμπιπτόντως, έτσι για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει Κύπελλο από τον Ολυμπιακό στο στρίψιμο του νομίσματος (!!!) κι η ΑΕΚ έχει πάρει πρωτάθλημα (1979) και Κύπελλο (1966) από τον Ολυμπιακό σε μπαράζ και τελικούς, στους οποίους ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.