Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αναβλήθηκε η δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ

bet365

Για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (13/3) είχε οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ, που πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής προς τον Οσκαρ Γκαρθία, ωστόσο προέκυψε νέα αναβολή.

Λόγω κωλύματος της δικηγόρου του οπαδού του ΠΑΟΚ, κατατέθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο νέο αίτημα αναβολής και η προγραμματισμένη για την Τρίτη (13/3) εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορά τη ρίψη αντικειμένου (ρολό ταμειακής μηχανής) στο γήπεδο της Τούμπας προς τον προπονητή του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ στον 27χρονο οπαδό του «Δικεφάλου», επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως η εμφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαμένει, δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα