Κάναντι: «Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο νιώθει χαμένος» (pic)

Κάναντι: «Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο νιώθει χαμένος» (pic)

Gazzetta team
Κάναντι: «Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο νιώθει χαμένος» (pic)

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας πως νιώθει χαμένος και πως αυτές οι ενέργειες δεν ταιριάζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέσω facebook, ο Νταμίρ Κάναντι τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής του Ατρόμητου, τόνισε πως αυτές οι ενέργειες δεν ταιριάζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως νιώθει και ο ίδιος χαμένος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Παρακολούθησα στην τηλεόραση ότι το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε. Αυτές οι ενέργειες δεν ταιριάζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ λυπηρό και πλήττει την εικόνα συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μεγάλο βαθμό. Καθένας που αγαπάει το ποδόσφαιρο τόσο πολύ όσο εγώ νιώθει κατά κάποιο τρόπο χαμένος τώρα. Αλλά εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες υποχρεώσεις μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα