Συνάντηση Βασιλειάδη-προέδρων της Superleague την Τετάρτη

Gazzetta team
Συνάντηση Βασιλειάδη-προέδρων της Superleague την Τετάρτη

bet365

Συνάντηση στο Υφυπουγείο Αθλητισμού για την Τετάρτη (14/3) στις 17:00 με όλους τους προέδρους των ομάδων της Superleague συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Κάλεσμα» στα αφεντικά των ομάδων της Superleague Σουρωτή απεύθηνε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με σκοπό όλοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Η συνάντηση έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Τρίτης (12/3) με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Στράτο, όπου ο τελευταίος εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με το μέτρο της αναβολής του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, όπως είχε γράψει νωρίτερα το gazzetta.gr, ο υφυπουργός είχε την πρόθεση να ξεκινήσει επαφές με τις ομάδες μετά τη συνάντηση με τον κ. Στράτο και η απόφασή του έρχεται προς επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα ονόματα των ομάδων, λείπουν αυτά του Πλατανιά, όπως και των τεσσάρων «μεγάλων» (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός).

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού:

«Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας, Α.Ο.Κ. και Λεβαδειακός.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα