Στράτος: «Άδικη η διακοπή του πρωταθλήματος»

Gazzetta team
Στράτος: «Άδικη η διακοπή του πρωταθλήματος»

bet365

Μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, πήρε θέση για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, εκφράζοντας τη διαφωνία του.

Το πρωί της Τρίτης (13/3), ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Στράτος, είχε συντάντηση στο Υπουργείο Παιδείας, όπου συστεγάζεται το Υφυπουργείο Αθλητισμού, με τον αρμόδιο Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην ατζέντα δεν βρισκόταν τίποτε άλλο από το θέμα των ημερών, την άμεση κι επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, την οποία αποφάσισε η Κυβέρνηση, μετά απ' όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Ρόμα - Σαχτάρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Στράτος εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη απόφαση, υπογραμμίζοντας πως θέτει σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο και στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων.

Αναλυτικά:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαριο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα