«Ήθελα να δώσω γροθιά στον Μίχελ, στέρησε την κορυφή στην Ελλάδα»

Gazzetta team
«Ήθελα να δώσω γροθιά στον Μίχελ, στέρησε την κορυφή στην Ελλάδα»

bet365

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, του Άρη και της Ξάνθης με ποστάρισμα του θυμήθηκε μια παλιά διαιτησία του Λούμπος Μίχελ σε ματς της Εθνικής Ελπίδων, τονίζοντας πως στέρησε από όλους τους Έλληνες κάτι μεγάλο.

Με ανάρτηση του στο facebook ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, του Άρη και της Ξάνθης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος μίλησε για τον Λούμπος Μίχελ και στάθηκε στην διαιτησία του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων το 1998, τονίζοντας πως στέρησε την κορυφή στην Ελλάδα. Αφορμή για αυτό έδωσε τα όσα είπε ο Σλοβάκος στον Κομίνη κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Η Εθνική μας είχε χάσει με 1-0 και τα σφυρίγματα του Μίχελ ήταν στο επίκεντρο.

Η αποστολή εκείνης της Εθνικής: Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Γιάννης Γκούμας, Βασίλης Λάκης (Πρωταθλητές Ευρώπης 2004), Νίκος Λυμπερόπουλος (πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης), Ιεροκλής Στολτίδης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Παρασκευάς Άντζας, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Αλεξόπουλος, Σταύρος Λαμπριάκος, Στέλιος Σφακιανάκης, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Κωστούλας, Μανώλης Δερμιτζάκης, Γιώργος Κόλτζος, Γιώργος Κουλακιώτης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά

Είπα να μην γράψω τίποτα για τα όσα είδαμε στο παιχνίδι που για άλλη μια φορά γίναμε θέμα χλευασμού σε όλο τον κόσμο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους μας τραυματίστηκαν ψυχές παιδιών που θέλουν ή έχουν ξεκινήσει με πολλά όνειρα να παίξουν ποδόσφαιρο...θα πω μόνο κάτι γιατί είναι μια στιγμή που πρέπει όλοι να θυμηθούν και να κάνουν ότι σχόλιο θέλουν...Αυτός ο τύπος που λέγεται Λούμπος Μίχελ είναι ο ίδιος που το 1998 στη Ρουμανία μας στερούσε με τα σφυρίγματα του το πρώτο ευρωπαϊκο σε επίπεδο εθνικών ελπίδων με την Ισπανία.

Ήταν ένας κομπλεξικός νέος ρέφερι που όλοι έλεγαν αυτός θα γίνει μεγάλος και θα παίξει πολλούς τελικούς. Εμένα όμως και στην παρέα μας (Καραγκούνη, Ελευθερόπουλο Λάκη, Άντζα, Κωστούλα, Δέλλα, Κιάσσο) και σε πολλούς ακόμη μας στέρησε κάτι μεγάλο. Και σε όλους τους Έλληνες.

Δεν σας κρύβω και δεν ντρέπομαι ήθελα να πάρω φόρα και να του δώσω γροθιά έτσι για να καταλάβει τι θα πει αδικία και ειρωνικό ύφος στην απονομή των μεταλλίων. Λοιπόν κύριε Μίχελ από που πήρες το θάρρος και μπουκάρεις και απειλείς διαιτητές πραγματικά αν έχεις πέτσα πρέπει να φύγεις μόνος σου από την χώρα γιατί τα παιδιά μας δεν θέλουν φάτσες και χαρακτήρες σαν του επιπέδου σου. Κούρασα λίγο, αλλά είναι κάτι που το κρατάω πολλά χρόνια ΗΡΘΕ ο κύριος να μας ξανασυστηθεί... Λαμόγια κ απατεώνες του ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα