«Ο δικαστής Σκουτέρης είχε δεχθεί επίθεση»!

Gazzetta team
«Ο δικαστής Σκουτέρης είχε δεχθεί επίθεση»!

bet365

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους πριν από λίγους μήνες προχώρησε τηλεοπτική εκπομπή.
Όπως είπε ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ) Γιώργος Παναγόπουλος στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο κ. Σκουτέρης είχε εκμυστηρευτεί τόσο στον ίδιο όσο και στον εκλιπόντα, πια, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στον δρόμο. Πρόκειται για τον δικαστή που έβγαλε την απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ σχετικά με το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.
Επίσης ο Δημήτρης Σκουτέρης έλεγε πως φοβόταν για την ζωή του με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει στην έδρα για έξι μήνες. «Είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους επί της Κηφισίας. Τον πέταξαν κάτω και τον χτύπησαν στο πόδι», ήταν τα λόγια του κ. Παναγόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα