Ανοιχτές τρεις δικαστικές υποθέσεις πλέον!

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτές τρεις δικαστικές υποθέσεις πλέον!

bet365

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις είναι οι ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις πλέον που αφορούν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αλλά και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να ζει και να αναπνέει για άλλη μία χρονιά στις δικαστικές αίθουσες. Και με αυτά και με αυτά να έχει τρία δικαστικά μέτωπα ανοιχτά. Πρώτον την Τρίτη θα υπάρξει η κατάθεση υπομνημάτων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Θα αφορά στην ποινή των Πειραιωτών για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όπου περιμένουν να πάρουν πίσω τους 3 βαθμούς μετά την εκδίκαση της έφεσής τους.

Η απόφαση αναμένεται από Τρίτη και μετά. Ίσως βγει και την Τρίτη. Επίσης άμεσα θα κληθούν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Λίγκας για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν έγινε ποτέ. Ίσως ακόμα και να υπάρξει εκδίκαση την Πέμπτη ή την Παρασκευή ενώ θα προκύψει και συνέχεια με τις εφέσεις. Τρίτον υπάρχει και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας επανάληψη του αγώνα και για αυτό αναμένουμε εξελίξεις επίσης μέσα στον Μάρτιο... Άρα τρία ματς που επηρεάζουν την βαθμολογία στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα