Το... restart για τρεις με Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Το... restart για τρεις με Πλατανιά

bet365

Οι Μάρτινς, Μιραλάς και Ομάρ είναι τρεις μεγάλοι... κερδισμένοι από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Χανιά με το 0-4 υπέρ των Πειραιωτών στην κατηγορία της Super League.
Προφανώς και μία αναμέτρηση με τον Πλατανιά δεν είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και ας μην βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό momentum. Από την άλλη όμως το παιχνίδι στα Χανιά είχε τρία κερδισμένα πρόσωπα. Κυρίως τον Αντρέ Μάρτινς διότι επανήλθε στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβριο ως οκτάρι και βοήθησε αισθητά κυρίως στο σκέλος της δημιουργίας και της σωστής μετάβασης της μπάλας στην επίθεση, ευχαριστώντας έτσι και τον Γκαρθία. Ο 28χρονος μέσος που έχει φέτος 11 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ θέλει να κάνει ένα restart έστω προς το τέλος της χρονιάς. Έχει να δώσει πράγματα όπως παραδέχθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία και αξίζει άλλη μία ευκαιρία. Εξάλλου ο προπονητής του στον Ρέντη τον επαινεί και τον αναφέρει ως πρότυπο επαγγελματία. Ο Μάρτινς επίσης ψηφίστηκε MVP στο Πλατανιάς - Ολυμπιακός.
Ένα ακόμα κεντρικό πρόσωπο ο Μιραλάς. Το ήθελε πολύ αυτό το γκολ. Ένα πρώτο τέρμα με τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του. Κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε να το εκτελέσει ενώ 'έφτιαξε' και την φάση για το 0-1. Αν και δεν ήταν σούπερ έκανε ένα ιδιαίτερα καλό για τα δεδομένα του ματς. Ο Βέλγος έχει 11 παιχνίδια στον Ολυμπιακό με 1 γκολ στο come back του και θα επιδιώξει να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Ο ίδιος έλεγε πως η Κυριακή ήταν μία καλή ξεχωριστή ημέρα για εκείνον επειδή βρήκε ξανά δίχτυα. Ο τρίτος της... παρέας είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Με ασίστ στο τέρμα του Παπέ Αμπού Σισέ και μπόλικη επιθετική ενέργεια και δημιουργική βοήθεια. Και ο Νορβηγός δεν διανύει μία τόσο καλή του χρονιά και έχει ανάγκη από καλά ματς μέχρι το τέλος της περιόδου. Μην ξεχνάμε πως ο 26χρονος ακραίος μπακ που έχει 23 ματς φέτος με 1 γκολ και 2 ασίστ έχει κλείσει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και θέλει να δείξει πως μπορεί να είναι από τους παίκτες που να ποντάρει πάνω του ο σύλλογος και για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα