Κούγιας: «Δεν έχω παρέμβει ποτέ στο έργο του Ντόστανιτς»

Κούγιας: «Δεν έχω παρέμβει ποτέ στο έργο του Ντόστανιτς»

Φώτης Καρακούσης
Κούγιας: «Δεν έχω παρέμβει ποτέ στο έργο του Ντόστανιτς»

bet365

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ποτέ του δεν έχει παρέμβει στο έργο του Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εκτός των άλλων ανέφερε πως δέχθηκε παρέμβαση στο έργο του από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ωστόσο απάντησε με δήλωσή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν έκανε παρέμβαση στον Σέρβο τεχνικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής: «Διάβασα στο διαδίκτυο την συνέντευξη τύπου του - προπονητή για 15 μέρες της ΑΕΛ - Ράτκο Ντόστανιτς και το μόνο που σκέφτομαι, μετά τα τόσα ψέματα που διάβασα, ειδικά τα περί δήθεν παρεμβάσεων, χωρίς να αναφέρει βεβαίως ούτε ένα όνομα ποδοσφαιριστού όπως θα έπρεπε και ούτε πότε έγινε όπως θα έπρεπε και χωρίς να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι γι αυτές τις παρεμβάσεις όπως θα έπρεπε και το μόνο το οποίο έχω να δηλώσω είναι ότι μέχρι σήμερα για τον προπονητή Ντόστανιτς είχα πολλές ενστάσεις ειδικά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα παιχνίδια, για τον άνθρωπο Ντόστανιτς δεν είχα καμία.

Από σήμερα έχω και για τον προπονητή και για τον άνθρωπο Ντόστανιτς.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχω παρέμβει στο έργο του και τις δύο φορές που εργάστηκε και το μόνο που έκανα μετά τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Κέρκυρα, ήταν να τον ρωτήσω και να εκφράσω την απορία μου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πως είναι δυνατόν γιατί ενώ κερδίζουμε 1-0 στο ημίχρονο, έχουμε τόσες ελλείψεις παικτών, είμαστε κουρασμένοι γιατί παίξαμε την Πέμπτη με την ΑΕΚ, ενώ ο Λεβαδειακός είναι ξεκούραστος, δεν κάνει δύο αλλαγές στο ημίχρονο να βάλει τον Γκόλια αμυντικό χαφ και τον Μόρα τρίτο στόπερ βγάζοντας δύο κουρασμένους μεσοεπιθετικούς ή κυνηγούς και το κάνει αφού χάνουμε 2-1, βγάζοντας τον Ντέλετιτς και τον Λεοζίνιο την ώρα που τους χρειαζόμαστε για να ισοφαρίσουμε και να αντρέψουμε το σκορ και μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα γιατί έβαλε από την αρχή τον κουρασμένο Περρόνε, αντί του Ναζλίδη που ήταν ξεκούραστος, γιατί δεν έπαιξε με τον Λεβαδειακό λόγω τραυματισμού και γιατί έβαλε τον Ναζλίδη να παίξει δεκάρι, που δεν είναι η θέση του, αντί του ανεβασμένου και πλέον ακριβοπληρωμένου παίκτου μας του Λεοζίνιο που είναι δεκάρι και κάθε φορά που χρησιμοποιείται ή πετυχαίνει ή φτιάχνει γκολ.

Κατά τα άλλα εύχομαι σε αυτόν και τον συνεργάτη του κ. Σκύφτα κάθε επιτυχία στην επαγγελματική, την προσωπική και την οικογενειακή τους ζωή, αλλά η ΑΕΛ και η ιδιοκτησία της δεν έχουν σχέση με τον Λεβαδειακό και τη Βέροια, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΜΕ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα