Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης θέλει να κερδίζει στο γήπεδο»

Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης θέλει να κερδίζει στο γήπεδο»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για... τρέλα στο γήπεδο της Τούμπας, αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη κι εξαπέλυσε επίθεση σε ΑΕΚ και Οσκαρ Γκαρσία!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή στο «telekom sport» στάθηκε στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, σήκωσε ασπίδα για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ έριξε τα βέλη του σε ΑΕΚ και Οσκαρ Γκαρσία.


«Υπάρχουν μοναδικά πράγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα ξεκινούσα με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που έπρεπε να γίνει κι όμως δεν έγινε. Απίστευτο. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, οι οπαδοί έκαναν μια πραγματική επίδειξη στις εξέδρες, έριξαν ρολά χαρτιού, ένα ρολό άγγιξε τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήθελαν να παίξουν αυτόν τον αγώνα ούτως ή άλλως.

Θέλαμε να δώσουμε τα πάντα στον αγώνα, ήμασταν σίγουροι για τη νίκη. Επειτα από αυτή την ιστορία, ήρθα το ματς με την ΑΕΚ. Μια κατάσταση εντελως διαφορετική. Επρεπε να την κερδίσουμε να την αφήσουμε πίσω μας. Μπαίνουμε στο γήπεδο, έγινε ένας ισορροπημένος αγώνας, σημειώνουμε στο 90ο λεπτό γκολ, διαιτητής - βοηθός επικυρώνουν το γκολ, ακολουθούν οι διαμαρτυρίες της ΑΕΚ που δεν ξέρουν τι συνέβη πριν ακυρωθεί το κενό. Ήταν σκέτη τρέλα.

Το γκολ μέτρησε για 3-4 λεπτά. Τότε απλά δεν ξέρουμε τι συνέβη. Ένιωθα ότι το γκολ θα ακυρωνόταν και στη συνέχεια παρενέβη με την είσοδο του στο γήπεδο ο πρόεδρος της ομάδας. Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια, οι διαιτητές πήγαν κι αυτοί στα αποδυτήρια. Τελικά οι διαιτητές ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα πρέπει να ξαναρχίσει. Η ΑΕΚ αρνήθηκε να εισέλθει στο γήπεδο, ήθελε να μάθει την απόφαση πριν μπει να παίξει ξανά. Η Ενωση δεν ήθελε να παίξει, δικαιολογώντας ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν οι παίκτες της πλέον να μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη χειρονομία του προέδρου, αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι ένας άνθρωπος που επένδυσε δεκάδες εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο και ήθελε η ομάδα του να κερδίσει τους αγώνες μόνο στο γήπεδο και όχι αλλού. Ήταν κρίμα που συνέβη αυτό πριν από δύο εβδομάδες, για μένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αποκαλείται προπονητής...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα