Σαββίδης: «Αυτή η μπανανία είναι δική σας»

Σαββίδης: «Αυτή η μπανανία είναι δική σας»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Αυτή η μπανανία είναι δική σας»

bet365

Με ανάρτησή του στα social media, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Σαββίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, αλλά και σε όσα συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (12/3).

Ο Σαββίδης Jr πήρε θέση, μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, πως η Κυβέρνηση αποφάσισε την άμεση και επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Μιλώντας για «μπανανία» και «έκτρωμα», απευθύνθηκε σε όσους, κατ' εκείνον, συντηρούν και χαίρονται με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για «συκοφάντες του πατέρα του», που «θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Αναλυτικά:

«Δική σας είναι αυτή η μπανανία, δικό σας αυτό το έκτρωμα. Εσείς το συντηρείτε και χαίρεστε για αυτό, γιατί ζείτε από αυτό. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη θα μας πει κανείς τι απέγιναν οι καταγγελίες για απειλές προέδρου, τύπου: "Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε τινάξω στον αέρα". Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών στο “λατρεμένο” μας γήπεδο, οι καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ίδιο γήπεδο;

Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι τολμούν να καταγράψουν την αλήθεια; Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε παίκτες επειδή τυγχάνει να είναι αντίπαλοι μας την επόμενη αγωνιστική; Οι επιστολές με σφαίρες και οι εμπρησμοί σπιτιών σε προέδρους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.

Και κάτι τελευταίο. Αυτό το πλοίο με τα ναρκωτικά και τους 8 μάρτυρες νεκρούς στοιχειωμένο είναι; Σε όλα αυτά η κοινή γνώμη τα ΜΜΕ και ο πολιτικός βίος της χώρας δεν σοκάρονται; Δεν αηδιάζουν;

Υ.Γ. Όσο για τους επαγγελματίες συκοφάντες για δήθεν απειλές του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με εκείνους που απειλούν στελέχη της ΠΑΕ και άλλα μέλη της οικογένειας μου.

Υ.Γ. 2: Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη στο πρόσωπο του πατέρα μου. Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα