Μπάχαλο με το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων!

Gazzetta team
Μπάχαλο με το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων!

bet365

Απίστευτο μπάχαλο με το ματς του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σχετικά με τη διεξαγωγή του. Αλλα ήξεραν οι ομάδες, άλλα έλεγε το Υπουργείο! Ολα δείχνουν ότι δεν θα γίνει...

Αλαλούμ για ακόμα μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Την ώρα που το Υφυπουργείο Αθλητισμού ενημέρωνε πως αναβάλεται και το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα των Ιωαννίνων έρχεται με ανακοίνωσή της να ενημερώσει πως αυτό θα γίνει κανονικά, κάτι το οποίο αναφέρει και η ομάδα της Ριζούπολης!

Bέβαια αργότερα, η Super Leaguε ενημέρωσε ότι περιμένει την επίσημη απάντηση του Υπουργείου και όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί και αυτό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μετά από την ενημέρωση που είχαμε από τη διοργανώτρια αρχή… Οι ετοιμασίες στο γήπεδο γίνονται κανονικά για τον σημερινό αγώνα...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα