Να συνεχιστεί η διακοπή μετά την λήξη του παιχνιδιού!

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Να συνεχιστεί η διακοπή μετά την λήξη του παιχνιδιού!

bet365

O Mιχάλης Λεάνης γράφει για όσα έχουν γίνει στη Super League τον τελευταίο καιρό και ξεκαθαρίζει ότι ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Έτσι όπως τα γράφω. Είναι σαφέστατο, πιο σαφές δεν μπορεί να γίνει. Δηλαδή έχετε καταλάβει όλα όσα προηγήθηκαν και κολλήσατε σ’ αυτό που γράφω;

Καταλάβατε για ποιο λόγο καταχωρήθηκε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό ενώ έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά σύμφωνα με την απόφαση των τακτικών δικαστών ή αλλιώς τα «καμάρια» του κ.Κοντονή;

Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, ευτυχώς τώρα δεν έχει να προσάψει κάτι στην ελληνική δικαιοσύνη, όπως έκανε τόσες φορές στο παρελθόν!

Καταλάβατε γιατί θα έπρεπε να συνεχιστεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Γιατί μόνο αν ξεκινούσε η αναμέτρηση θα μπορούσε ο διαιτητής να διατάξει την διακοπή ενώ τώρα που δεν άρχισε ακόμα και αν υπήρξε ρίψη αντικειμένου , που υπήρξε ο κανονισμός(;;;) σύμφωνα με τους τακτικούς δικαστές δεν του δίνει το δικαίωμα να το διακόψει.

Άρα την επόμενη φορά για να μην ξαναμπούμε σαν αυτόν τον κυκεώνα τον ερμηνειών θα περιμένουμε υπομονετικά και ψύχραιμα πάνω απ’ όλα, η βολή πρώτα να βρει στόχο, μετά να ελέγξουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω!

Με την προϋπόθεση όμως πάντα το παιχνίδι να έχει αρχίσει! Το καταλάβατε;

Αν ναι καταλάβατε γιατί επέστρεψαν τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ παρόλο που το ματς στα χαρτιά το κέρδισε ο Ολυμπιακός , όπως το λόγο που ξαφνικά-ξαφνικά για όλους όσους δεν καταλαβαίνετε- το ματς στην Τούμπα αποφασίστηκε να γίνει με κόσμο! Εκτός αν δεν καταλαβαίνετε πως πρόλαβε ο ΠΑΟΚ να θεωρήσει τα εισιτήρια όταν η απόφαση βγήκε τα ξημερώματα.

Μα τα είχε θεωρήσει από πριν. Τι δεν καταβαίνετε πάλι; Πως είναι δυνατόν να θεωρήσεις εισιτήρια για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; Κάνεις την θεώρηση και άμα διεξαχθεί το ματς με κόσμο όλα καλά, αν πάλι όχι, τρέξε να τα ξεθεωρήσεις. Στην Ελλάδα είμαστε…

Τι άλλο δεν καταλαβαίνετε; Πόσοι Κομίνηδες υπάρχουν; Όσοι θέλουμε και όσοι χρειάζονται για να γίνει η δουλειά μας!

Ένας Κομίνης καταλογίζει οφ σάιντ το βλέπει όλη η Ελλάδα. Μετά έρχεται ένας άλλος Κομίνης φτυστός και για να μην σας μπερδεύω , τον ονομάζω Κομίνης 2 και αποφασίσει ότι ο Κομίνης 1 , ο πρώτος ο επιπόλαιος ο οποίος σημείωσε την ποινή , δεν έχει δίκιο και πως το γκολ σύμφωνα με τον Κομίνη2 μετρά κανονικά, κανονικότατα έστω κι αν το αποφάσισε δυο ώρες μετά! Αυτά τα πράματα δεν θέλουν βιασύνες. Είδατε με τις βιασύνες τις προηγούμενες μέρες που φτάσαμε;

Πάλι δεν καταλαβαίνετε; Τι δεν καταλαβαίνετε; Ότι ανεξάρτητα αν μέτρησε ή όχι το γκολ , ότι ακόμα και να συμφωνήσουμε ότι ο Κομίνης1 δεν υπέδειξε οφ σάιντ , υπήρξε εισβολή παραγόντων με πρώτο και καλύτερο τον ιδιοκτήτη και τότε σύμφωνα με τους κανονισμούς θα έπρεπε το ματς να διακοπεί εις βάρος της ομάδας που εκπροσωπούν οι παράγοντες!

Όχι δεν καταλάβατε! Από την στιγμή που ο Κομίνης 2 θεωρεί το γκολ κανονικό δεν υπάρχει εισβολή, για να σας το πω απλά , ότι συνέβη μετά την λανθασμένη ακύρωση , θεωρείται ως μη γενόμενο!!!

Ελπίζω τώρα να καταλάβατε!!! Και είναι καιρός να καταλάβετε- να καταλάβουμε επιτέλους όλοι μας- γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να υποτιμούν κάποιοι την νοημοσύνη μας , ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο όση μιζέρια και χάλια και να κουβαλά!

Το θέμα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ! Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το να το γράψω. Όσοι πάλι το προσπερνούν για λόγους οπαδικούς ή διάφορους άλλους , να ξέρουν ότι θα το βρουν μπροστά τους σε πολλούς τομείς της ζωής. Αν δεν το βρίσκουν ήδη , αν δεν το ζουν ,στην καθημερινή τους προσπάθεια για επιβίωση!

Διάβασα το ρητορικό ερώτημα του συμπαθέστατου υφυπουργού κ. Βασιλειάδη μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ , αν τώρα υπάρχει παρακράτος.

Έχω την πλήρη πεποίθηση υφυπουργέ ότι το ερώτημα δεν μπορεί να τίθεται ρητορικά αλλά πραγματικά. Γιατί η ιστορία μας έχει διδάξει ότι το παρακράτος δεν είχε πότε του υπαρξιακά προβλήματα να αναρωτιέται δηλαδή αν υπάρχει ή δεν υπάρχει. Άρα το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι μήπως θα πρέπει εσείς υφυπουργέ μου να αναρωτιέστε πραγματικά για την ύπαρξη του;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!