Κονέ: «Ίσως ο Σαββίδης να απείλησε τον διαιτητή με το όπλο»

Gazzetta team
Κονέ: «Ίσως ο Σαββίδης να απείλησε τον διαιτητή με το όπλο»

bet365

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο Παναγιώτης Κονέ έκανε λόγο για «αθλιότητες», αναφερόμενος στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και στις απειλές του προς τον διαιτητή Κομίνη.

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε μέσα στο γήπεδο, με τον Κομίνη να αποφασίζει τη διακοπή του με το σκορ στο 1-0.

Το γκολ του Βαρέλα στο 89' προκάλεσε την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, και μάλιστα με όπλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, που ετοιμάζει φάκελο καταγγελίας σε UEFA, FIFA και ΕΠΟ. Παράλληλα, το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα», με τη διακοπή να είναι στις σκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Στα όσα συνέβησαν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες».

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ο διαιτητής κάλεσε τον Σιμόες και τον Βιεϊρίνια κοντά του και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, το άκουσα αυτό, μετά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και απειλούσε τον διαιτητή, δεν ξέρω αν τον απειλούσε με το όπλο του και αυτός φοβήθηκε.

Μας είπε να βγούμε έξω έπειτα από μιάμιση ώρα, δεν γίνεται να βγεις έξω να παίξεις πέντε λεπτά μετά από μιάμιση ώρα, έπρεπε να βγει πιο γρήγορα η απόφαση. Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν απόψε, σε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι που τελείωσε λίγο περίεργα.

Ο διαιτητής είπε αρχικά ότι θα πάρει την απόφασή του έξω, εμείς του είπαμε να την πάρει μέσα για να ξέρουμε τι θα συμβεί, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Έχει ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, για ό,τι συμβαίνει έξω από αυτό ότι κι αν πω είναι λίγο. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, αν βγάλω όμως τον εαυτό μου εκτός ομάδας για λίγο και μιλήσω ως φίλαθλος, θα πω ότι δεν έπρεπε ο κ. Σαββίδης να μπει στο γήπεδο, αυτά είναι σε εισαγωγικά αθλιότητες.

Το παιχνίδι ήταν μια χαρά μέχρι εκείνο το σημείο, ωραίο και δυνατό, γνωριζόμαστε οι παίκτες μεταξύ μας και έπρεπε να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ, σήκωσε το χέρι του και μετά κατέβηκε ο κ. Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο, ίσως φοβήθηκε και τελικά μέτρησε το γκολ.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε στο ΟΑΚΑ, έπαιξε ένα ματς με παίκτη παραπάνω και τους νικήσαμε εκεί μέσα με καθαρό γκολ. Η ΑΕΚ έχει καλύτερη ομάδα και αυτοί δεν αντέχουν στην πίεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα