Χάνει Αναστασιάδη η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Χάνει Αναστασιάδη η Λαμία

bet365

Ο Ανέστης Αναστασιάδης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, με αυτήν απέναντι στον Λεβαδειακό και θα απουσιάσει σε ένα από τα 4 προσεχή παιχνίδια της Λαμίας.

Η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Λεβαδειακό, μένοντας στο 1-1, παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο κι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της.

Στον αγώνα με τους Βοιωτούς δε, προέκυψε άλλο ένα πρόβλημα ενόψει της συνέχειας, αφού ο αρχηγός της, Ανέστης Αναστασιάδης, δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε τις 4 συνολικά στη φετινή σεζόν.

Έτσι, θα αναγκαστεί να απουσιάσει σε ένα από τα 4 επόμενα παιχνίδια των «κυανόλευκων». Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ως το τέλος της Superleague Σουρωτή την Κέρκυρα, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τους Φαίακες δεν θα αγωνιστούν, για τον ίδιο λόγο, οι Θανάσης Παντελιάδης και Σουλεϊμάν Όμο. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έλειψε και από το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, όπως και ο Πίτι, που είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα, με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα