Πέλκας: «Να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε»

Gazzetta team
Πέλκας: «Να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε τη σημασία να πάρει ο ΠΑΟΚ όλα τα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα είπε στην Real News:

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Μπροστά μας έχουμε έξι τελικούς και πρέπει να τους κερδίσουμε και τους έξι. Δεν τα παρατάμε, δεν απογοητευόμαστε ποτέ, συνεχίζουμε με ακόμη πιο σκληρή δουλειά και προσπάθεια μέχρι να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε, εμείς και ο κόσμος μας. Να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε, αυτός είναι ο στόχος μας και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που υπάρχει προκειμένου να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και μπαίνοντας στο γήπεδο μοναδική σκέψη μας είναι το πώς κάθε φορά θα δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Υπάρχει δρόμος ακόμη και αν εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, όλα μπορούν να συμβούν. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, όμως μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα