Λιβάια: «Για τη νίκη στην Τούμπα»

Gazzetta team
Λιβάια: «Για τη νίκη στην Τούμπα»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια έστειλε μήνυμα νίκης στην Τούμπα, τονίζοντας τη σημασία να παρουσιάζεται η ομάδα του σοβαρή σε κάθε ματς.

Συγκεκριμένα είπε στην Real News: «Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολος. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στην Τούμπα. Είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και προφανώς το θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, όμως μπροστά μας τώρα υπάρχουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Απέναντί μας έχουμε τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και άποψή μου είναι πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει, όμως, το όνειρό μας πράξη, θα πρέπει μέχρι το τέλος να μη σταματήσουμε καθόλου την εξαιρετική μας φετινή προσπάθεια.

Σε κάθε παιχνίδι οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και με την αυτοσυγκέντρωησή μας στο μάξιμουμ. Είμαστε αισιόδοξοι και ενωμένοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουνε τον κόσμο μας ευτυχισμένο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα