Ιβάν Σαββίδης: «Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας»

Ιβάν Σαββίδης: «Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας»

bet365

Διαβάστε τη γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να την προστατεύσει στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης στη γραπτή δήλωση-μήνυμα του αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι,

απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα