Κοινοποιήθηκε το σκεπτικό και στον Ολυμπιακό, πως αποφάσισε ο Σκουτέρης

Δημήτρης Τομαράς
Κοινοποιήθηκε το σκεπτικό και στον Ολυμπιακό, πως αποφάσισε ο Σκουτέρης

bet365

Ο Ολυμπιακός έχοντας κάνει πρόσθετη παρέμβαση έχει πάρει στα χέρια του το σκεπτικό της απόφασης Σκουτέρη για την έφεση του ΠΑΟΚ σχετικά με το ντέρμπι της Τούμπας. Που βασίστηκε ο δικαστής.
Οι Πειραιώτες από την στιγμή που είχαν κάνει πρόσθετη παρέμβαση παίρνουν στα χέρια τους το σκεπτικό της τελικής... κρίσης από την Εφέσεων. Ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης σύμφωνα με πληροφορίες στο σκεπτικό του θεωρεί ότι δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα αλλά μη τέλεση και μη έναρξη. Άφησε έξω δηλαδή το σκέλος που αφορά στην αφαίρεση βαθμών από το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφερόταν σε περίπτωση διακοπής.
Ο Σκουτέρης και το προεδρείο της Εφέσεων λειτούργησε βάσει του άρθρου 21 του ΚΑΠ που μιλάει για μη τέλεση αναμέτρησης και παρότι έχει αποδεχθεί τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Επίσης πήγε σύμφωνα με τον ΚΑΠ στο σκέλος της κατοχύρωσης του αγώνα στον Ολυμπιακό με 3-0 στα χαρτιά. Ο αγώνας λοιπόν κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό με βάση το άρθρο 21, παράγραφος 3 για μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ξανά πως στην διαδικασία της εκδίκασης ο Σκουτέρης έδωσε δίκιο και στις 2 ομάδες κάνοντας λόγο για αστείο Πειθαρχικό Κώδικα και κανονισμούς που πρέπει να αλλάξουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα