Περιμένουν απόφαση το αργότερο μέχρι το πρωί!

Gazzetta team
Περιμένουν απόφαση το αργότερο μέχρι το πρωί!

bet365

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ότι η επιτροπή εφέσεων θα βγάλει απόφαση το αργότερο μέχρι το πρωί, ενώ κάποιες πηγές εικάζουν ότι ενδέχεται να βγει και πριν τα μεσάνυχτα!

Με αγωνία αναμένουν άπαντες την έκβαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, όπου σε πρώτο βαθμό αφαιρέθηκαν από τον δικέφαλο τρεις βαθμοί και κατοχυρώθηκε το ματς στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ και να παίξει δύο παιχνίδια στην έδρα του χωρίς κόσμο.

Η επιτροπή εφέσεων συνεδριάζει ήδη για πολλές ώρες και οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την απόφαση το αργότερο μέχρι το πρωί, ενώ υπάρχουν κάποιες πηγές που τονίζουν ότι θα βγει πριν ή κοντά στα μεσάνυχτα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα