Ταχτσίδης: «Είμαστε Ολυμπιακός, θα παίζουμε πάντα για τον τίτλο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ταχτσίδης: «Είμαστε Ολυμπιακός, θα παίζουμε πάντα για τον τίτλο»!

bet365

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ταχτσίδης, μίλησε για την συνέχεια της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα.
Ο Ταχτσίδης σχολίασε ανάμεσα στα άλλα στη NOVA: «Πρέπει να κοιτάμε πάντα τον στόχο που έχουμε από την αρχή. Είμαστε Ολυμπιακός. Παίζουμε πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα παίξουμε μέχρι και τελευταία αγωνιστική για αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεκαθαρίσει στους εαυτούς μας, ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλο στόχος. Να κυνηγήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Έχουμε έξι παιχνίδια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να δούμε στο τέλος τι καταφέραμε να κάνουμε».
Επίσης είπε πως «κοίταξε να δεις. Είχαμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα μας έφερνε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά, ό,τι και να πούμε μετά τον αγώνα είναι πολύ εύκολο: να ψάξουμε να βρούμε αιτίες και δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, παρά μόνο να δουλέψουμε πιο σκληρά και να καταφέρουμε να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα