Η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Ζάλιαρης
Η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Γκιγιέρμο Μολίνς δεν βρίσκεται ανάμεσα στους βασικούς του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε τη σύνθεση των πράσινων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τοποθετεί τον Σωκράτη Διούδη κάτω απ' τα γκολπόστ, από τη στιγμή που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει συμπληρώσει όριο καρτών (όπως και ο Κάτσε).

Στα μετόπισθεν, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δίνει κανονικά το «παρών» δίπλα στον Αυλωνίτη στα στόπερ, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα.

Οι Τζανδάρης και Λουντ στα χαφ θα έχουν τον Κουλιμπαλί σίγουρα δεξιά κι από εκεί και πέρα οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης διεκδικούν τη μια θέση αριστερά και αυτή πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Χρήστο Δώνη.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Kότσαρης, Μολίνς, Κολοβέτσιος, Στάικος, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα