Με Μάνταλο για το διπλό τίτλου!

Με Μάνταλο για το διπλό τίτλου!

Γιώργος Τσακίρης
Με Μάνταλο για το διπλό τίτλου!

bet365

19+1 στην αποστολή της Α.Ε.Κ. για την Τούμπα αφού με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο διεθνής Έλληνας αρχηγός της.

Μπορεί στη 19άδα που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να μην κατάφερε να βρεθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ωστόσο παρέα με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης που βρίσκεται εκτός μάχης τους τελευταίους μήνες μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, θα βρίσκεται κοντά στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» που θα αναχωρήσει για το παιχνίδι της Τούμπας.

Σεβίλλη – Βαλένθια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με αυτόν τον τρόπο ο Μάνταλος δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό, που θα φέρει την Ένωση ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα