«Τον γύρο θα τον κάνουμε ξανά μέσα στην Τούμπα»! (pics & vids)

«Τον γύρο θα τον κάνουμε ξανά μέσα στην Τούμπα»! (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
«Τον γύρο θα τον κάνουμε ξανά μέσα στην Τούμπα»! (pics & vids)

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν την αποστολή της Ένωσης έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας και ζήτησαν τον τίτλο από τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν αυτοί αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναμενόταν, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είχαν δυναμική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, πριν η αποστολή της Ένωσης αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ξεκίνησαν με μηχανάκια από τη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεντρώθηκαν μισή ώρα πριν το καθορισμένο ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο, όπου οι παίκτες του Χιμένεθ θα γευματίσουν, πριν κατευθυνθούν για το αεροδρόμιο.

Σεβίλλη – Βαλένθια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με την άφιξη της αποστολής επικράτησε πανδαιμόνιο με τους φίλους της ΑΕΚ να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ και να ζητούν τη νίκη και τον γύρο του θριάμβου μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

«Τον γύρο θα τον κάνουμε ξανά μέσα στην Τούμπα», ήταν το σύνθημα που έβγαινε από τα χείλη των φίλων της Ένωσης, «φτιάχνοντας» τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» πριν την αναχώρησή τους για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα